Hvor er Bob?

2017 9. marts

For ikke så længe siden så mødte jeg Bob på LinkedIn, hvor KBH præsenterede ham som fremtidens/nutidens borgerservice i filmen nedenfor. Men hvor pokker er Bob? Er der nogen, der har mødt ham i virkeligheden?
Bob ligner et spændende bud på en ny form for fremskudt borgerservicecenter; slut med skranker, ventetid og personligt fremmøde – og hurtig afklaring mens jeg venter på toget, er på børnenes skole eller kigger efter bogen på biblioteket.

Navngivningen – hmmm – den står i vejen (for mig). Bob: du får aldrig mit cpr-nummer og vi kan ikke tale intimt, men du er velkommen til at give en øl på den lokale.

/Rune Mejlvang – @mejlvang

Endnu ingen kommentarer

Læg et svar

Bemærk: Du må bruge grundlæggende XHTML i dine kommentarer. Din mail-adresse vil aldrig blive offentliggjort.

Abonnér på dette kommentarfeed via RSS