På servicerejse med forsikringsselskabet

2016 31. oktober

For ikke så længe siden skulle jeg ud at rejse. Til New York. Og da det var længe siden jeg sidst havde rejst langt skulle rejseforsikringen have en upgrade.
Jeg gik på mit forsikringsselskabs hjemmeside og bestilte relativt let en rejseforsikring. Det gik nemt og straks fik jeg en sms-besked om, at jeg snart ville modtage en bekræftelse og kvittering pr email.

Er jeg mon forsikret?

Men mailen kom aldrig. Jeg forsøgte dagen efter at ringe, men havde ikke held med at komme igennem. Og så hørte jeg ellers intet.
Mon jeg var forsikret eller ej? Kiggede på en alternativ forsikring, men fik den aldrig købt midt i pakningen og rejste afsted, lidt usikker på om jeg havde en forsikring.
Og det udgør faktisk en ret stor værdiforringelse i denne sammenhæng. Jeg køber tryghed mere end noget andet når jeg køber forsikring (for jeg regner jo ikke med, at der sker noget) – og især på en USA-tur er det faktisk meget rart med en smule tryghed i bagagen.

Rykkeren

Uger efter min rejse (der gik fint, uden ulykker og uden behov for forsikring) hørte jeg endelig fra mit forsikringsselskab. Jeg fik en rykker. Som papirbrev. Og med en trussel om, at min indboforsikring snart ville være annulleret hvis ikke jeg betalte i en fart.

ny_rune_mejlvang
Og så blev jeg alligevel overrasket for den vare eller service jeg havde bestilt var jo bare en rejseforsikring og jeg havde aldrig overvejet, at den kunne påvirke min normale forsikring. Selvom det sikkert stod med småt et sted, at der var tale om en og samme forsikring, der blot fik udvidet dækningen (sådan tror jeg nok, at det forholder sig – men helt sikker er jeg ikke).

Men hvad gik galt?

Det hele startede så let. Jeg var faktisk en helt tilfreds kunde. Men hvor blev kvitteringsmailen af? Blev den nogen sinde sendt? Har jeg uforvarende fået den slettet fra min spam folder? Kan jeg have skrevet en forkert mail-adresse? Og mon der har været et første papirbrev som aldrig kom frem? Fandtes det og blev det spist af Post Danmark et sted? Eller kunne det være fordi… Hmm og gad vide om jeg havde været forsikret hvis jeg var blevet kørt over af en bus i New York?

Kan du lide hvad jeg skriver – så følg mig på:

HTTP://TWITTER.COM/MEJLVANG
HTTP://WWW.FACEBOOK.COM/MANDENFRAKOMMUNEN