På gaden for dig – døgnet rundt

2014 18. september

Har du set debatten om GPS-overvågning af ansatte? Der er selvfølgelig en lang række moralske overvejelser i den forbindelse – men sikke visualiseringer man kunne lave af de kommunale services.

Måske har du set denne fantastisk film hvor Dominos visualiserer hvordan deres pizzaer leveres – ellers tag et kig.

Og forestil dig så et interaktivt kort hvor hver eneste hjemmeplejer, skraldemand og parkeringsvagt er udstyret med en GPS-sender og trækker streger og lyser op.
Vi er på gaden for dig – døgnet rundt – og her kan du se det.
KAN DU LIDE HVAD JEG SKRIVER SÅ SKULLE DU TAGE AT FØLGE MIG – ENTEN PÅ HTTP://TWITTER.COM/MEJLVANG ELLER HTTP://WWW.FACEBOOK.COM/MANDENFRAKOMMUNEN

Endnu ingen kommentarer