Kære Avis

2014 11. september

Kære @politiken
Kan vi ikke blive enige om, at det der halløj med at etablere betalingsmur på jeres hjemmeside bare er irriterende – og måske en smule gammeldags?

I øjeblikket bruger i størstedelen af jeres blokeringsbannere til at fortælle, at jeg som abonnent kan få rabat på restauranter eller købe billig rødvin (og i øvrigt kan læse artikler). Helt ærligt! Hvis det så var omvendt; køb rødvin og få adgang til pol.dk.

Kom ind i kampen. Jeg er sikker på, at der også findes en fornuftig digital forretningsmodel til jer gamle papiraviser (men når I prismæssigt lægger jer op at HBO og Netflix så virker det som om I ikke er helt i mål).

Så kære Politiken: Nu har I leget længe nok. Kan I ikke bare lave en ordentlig og gennemført betalingsmodel – eller stoppe det pjat. Ja, hvis I stopper så vil jeg endda love at klikke på en annonce når besøger jeres side.

Tak (og undskyld)

KAN DU LIDE HVAD JEG SKRIVER SÅ SKULLE DU TAGE AT FØLGE MIG – ENTEN PÅ HTTP://TWITTER.COM/MEJLVANG ELLER HTTP://WWW.FACEBOOK.COM/MANDENFRAKOMMUNEN

SÅ BLIVER JEG GLAD OG DU GÅR IKKE GLIP AF NOGET

Endnu ingen kommentarer