Lad nu folk knalde i fred

2014 3. september
Jo, det er da sjovt at Kolding Kommune har valgt at lave en profil på Tinder, men helt ærligt, lad nu folk knalde i fred og uden kommunal indblanding!
Som markedsføringsstunt er det selvfølge fint og massere af omtale har Kolding Kommune fået som singlernes by. Wauv.
Vi designer livet, hedder Koldings vision, så måske Tinder-brug rent faktisk er rette strategiske værktøj…
vi designer livet
Og som Lars Svoger fra Kolding Komune forklarer til Journalisten:
»…vi valgte at bruge Tinder, fordi det er nyt, og vi kunne komme først. Hvis alle kommuner kommer på Tinder, forsvinder noget af pointen. Så bliver folk bare trætte af det,«
Men helt ærligt. Kvaliteten af kommunal markedsføring, kommunikation og service handler ikke om at komme først, men om at gøre det godt.

Så skal der dates

Med risiko for at virke snerpet – der er faktisk platforme som jeg synes kommunerne skal holde sig fra selvom det giver omtale og er sjovt.
Men hey, jeg vil straks lave en Scor profil til min kommune. Og et interaktivt kort med steder til sex i det fri. Og måske endda en profil på Elitedaters for Manden fra kommunens kommune er en eksklusiv en af slagsen. Og vi var der først!

KAN DU LIDE HVAD JEG SKRIVER SÅ SKULLE DU TAGE AT FØLGE MIG – ENTEN PÅ HTTP://TWITTER.COM/MEJLVANG ELLER HTTP://WWW.FACEBOOK.COM/MANDENFRAKOMMUNEN

SÅ BLIVER JEG GLAD OG DU GÅR IKKE GLIP AF NOGET

1. Jkmogensen permalink
    september 3, 2014