Bryster, borgerservice og Guldpiger

2011 9. april

Kommunerne vil gerne markedsføre deres digitale tilbud på nye spændende måder. Og spørger man Guldborgsund kommunes borgmester John Brædder, så mener han sikkert, at det er det, man i øjeblikket gør i Guldborgsund Kommune.

Guldborgsund har indkøbt en ny digital løsning fra KMD – og det skal naturligvis markedsføres! Derfor tvinges kommunens borgere til at se nedenstående video når de besøger kommunens hjemmeside.

Men det er ikke kommunens vidende og kompetente personale der fremhæves, for markedsføring er åbenbart lig unge kvinder i kropsnært tøj m. guldtryk på brysterne:

Videooptagelse af Guldborgsunds hjemmeside, 08.04.2011

Mød borgmesteren i stramtsiddende sort tøj

De kommunale guldpiger har man også kunne træffe i den lokale Kvickly – sammen med borgmesteren, der i dagens anledning også var iklædt stramtsiddende sort tøj; nårh nej, han havde sgu jakke og lyseblå skjorte på:

Personligt synes jeg, at det er et udtryk for manglende respekt over for både medarbejdere og borgere. Der må da for pokker være mere intelligente, respektfulde og tidssvarende måder at tænke markedsføring på!

Kommunal Neanderthaler-trend?

Desværre er Guldborgsund ikke alene om at køre denne form for neanderthaler kampagne – for et par måneder siden var det Faxe Kommune der på stort set samme vis markedsførte samme KMD løsning (man aner et mønster – måske der er en konsulent der laver et lille fikst mersalg her):

Forsiden af Faxe kommunes hjemmeside 17.01.2011

Forhåbentlig har guldpigerne fået andet for ulejligheden end en snart forvasket sort t-shirt – og forhåbentlig går der lang tid inden jeg igen finder et så latterligt eksempel på kommunal markedsføring!

1. april 9, 2011

Ja, det er da en ret så plat måde at markedsføre sin kommune på. Men det kunne være interessant at vide, hvilken effekt markedsføringen har haft for de to kommuner. De prøver jo immervæk at benytte gammelkendte reklametricks, der trækker på nogle basale lyster hos i hvert fald det ene køn, så de må jo have tiltrukket nogle (ud over Rune Mejlvang) ind på deres hjemmeside :-)

2. april 11, 2011

Guld og kvinder i tætsiddende tøj, hvad er problemet ;)

3. Claus Mackinney-Valentin permalink
    april 11, 2011

Det kan være det hænger sammen med den her stillingannonce?

april 11, 2011

@Claus – ja, det tænkte jeg også på!
    /Rune

5. Karen permalink
    april 15, 2011

ahhh suk!! troede vi var længere fremme i skoene hjemme i dk… men nej :(