Et lille pip fra Frank

2010 28. oktober

Min interesse blev her til aften fanget af dette lille tweet fra Københavns overborgmester Frank Jensen, som jeg af nysgerrighed har fulgt på Twitter i et styke tid:

“Stil dit eget spørgsmål til mig eller stem på et andet spørgsmål. Jeg svarer dig i en video på min Facebook. Se her http://on.fb.me/9lLjD7

Twitter er aktiviteten og antallet af followers ellers ikke stort, men alligevel: uvant megen kreativ kommunikation fra en borgmester – Facebook, Twitter, video og dialog – og så på en gang! Det kunne en del borgmestre lære noget af. Et større kendskab og lettere adgang  til de lokale politikere er vigtigt, hvis man rent faktisk ønsker øget dialog og inddragelse af borgerne i det lokalpolitiske liv.

Mens jeg skriver dette er der indløbet 25 kommentarer – og Frank har netop lagt denne kommentar:

“Hold da helt op! Der er allerede mange spændende spørgsmål. Men der er heldigvis plads til mange flere. Husk, at man kan stemme på det eller de spørgsmål, som man synes bedst om ved at klikke “synes godt om” ud for spørgsmålet. Fortsat god aften!”

Videosvaret fra Frank kommer på tirsdag. Godt gået.

Klassisk men varieret borgmester-spin

På Facebook har Frank Jensen godt 3000 “likes” og der opdateres jævnligt med både standard statusopdateringer, billeder, noter og videoklip.

Indholdet spænder vidt; der er videoer fra DHL-stafetten, en videokommentar til sommerens plejehjemsskandale, billeder fra Pride paraden og diverse politiske statements.

Typisk borgmester-spin kunne man hævde. Men rart at se en lokalpolitiker, der rækker ud og tager dialogen; også den negative som det eksempelvis er tilfældet med plejehjemssagen.

Min interesse blev her til aften fanget af dette lille tweet fra

Københavns overborgmester Frank Jensen, som jeg af nysgerrighed har

fulgt på Twitter i et styke tid:

“Stil dit eget spørgsmål til mig eller stem på et andet spørgsmål. Jeg

svarer dig i en video på min Facebook. Se her http://on.fb.me/9lLjD7″

På Twitter er aktiviteten og antallet af followers ellers ikke stort, men

alligevel: uvant megen kreativ kommunikation fra en borgmester –

Facebook, Twitter, video og dialog – og så på en gang! Det kunne en del

borgmestre lære noget af. Et større kendskab og lettere adgang  til de

lokale politikere er vigtigt, hvis man rent faktisk ønsker øget dialog

og inddragelse af borgerne i det lokalpolitiske liv.

Videosvaret fra Frank kommer på tirsdag.

På Facebook har Frank Jensen godt 3000 “likes” og der opdateres

jævnligt med både standard statusopdateringer, billeder, noter og

videoklip.

Indholdet spænder vidt; der er videoer fra DHL-stafetten, en